Partners van Pijl

Groeien doen we samen

Door de ontwikkelingen binnen het digitale landschap draait het niet alleen om het hebben van de nieuwste technologieën, maar is het belang van sterke partnerschappen alsmaar groter geworden. Zo hebben we samen met onze partners al vele relaties kunnen helpen met verschillende ICT-oplossingen.

We zijn dan ook erg trots op het netwerk van betrouwbare en innovatieve partners, wat in 30 jaar is opgebouwd. Met deze partners werken wij dagelijks samen om de unieke behoeften en wensen van onze eindgebruikers te begrijpen én hierop in te spelen.

Microsoft Partner

Als officieel Microsoft Partner, kan Pijl solutions u voorzien van advies, levering en installatie. Een dergelijke partner-status betekent dat wij beschikken over de benodigde kennis die u als afnemer mag verwachten. Hierdoor bent u dus verzekerd van specialistisch advies dat is afgestemd op uw bedrijfsvoering.

KING Software

KING Software is een ERP-platform voor MKB dat ondersteunt bij het automatiseren van financiële en logistieke bedrijfsprocessen. Als KING-expert kan Pijl solutions uw organisatie helpen met het automatiseren van deze processen, zodat ondernemers zich kunnen focussen op het leveren van waarde voor de klant.

Elvy

Elvy biedt verschillende oplossingen om financieel administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Ofwel, grip op jouw financiën.

  • Elvy Factuurverwerking
  • Elvy Declaratieverwerking
  • Elvy Inkoopmanagement
  • Elvy Contractregistratie

Lenovo

Lenovo is een fabrikant van computertechnologieën en tevens vaste leverancier van desk- en laptops voor Pijl solutions. Als Authorized Intelligent Devices Partner kunnen wij u informeren over de verschillende mogelijkheden die Lenovo te bieden heeft.

RoutIT - KPN

Samen met RoutIT zullen wij elke ondernemer succesvoller maken met vernieuwende en hoogwaardige ICT-(totaal)oplossingen. Wij geloven in de kracht van deze samenwerking.

Met de internet, communicatie, security en cloud diensten ontwikkelen wij de beste ICT-totaaloplossing voor uw organisatie.

Allcloud

Uw digitale werkplek moet altijd werken, waar wij samen met ALLCLOUD dit zorgeloos voor u in orde maken. 
Samen met ALLCLOUD ontzorgen wij u in dit alles.

Business Supporter WWF

Pijl solutions is met trots Business Supporter van het Wereld Natuur Fonds. Dankzij deze partnerschap kan het WWF natuurverlies een halt toeroepen én klimaatverandering tegengaan. We hopen op deze manier een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat en biodiversiteit.

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek

Wij helpen u verder