Maak kennis met Pijl solutions

Uw betrouwbare ICT partner

Pijl solutions is een bedrijf gevestigd in Honselersdijk met een passie voor ICT. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er speelt bij ondernemers in de regio. We zijn dan ook trots dat we al een breed scala aan relaties hebben kunnen helpen met onze moderne, betrouwbare oplossingen.

Geschiedenis

Onze organisatie is ooit begonnen als Van der Pijl Automatisering en focuste zich in beginsel op de verkoop en installatie van hardware. Door de jaren heen is niet alleen de bedrijfsnaam veranderd naar Pijl solutions, maar is het bedrijf uitgegroeid tot een kenniscentrum op het gebied van ICT.

De mens achter de techniek

Achter de technologie schuilt een nuchtere groep collega’s, die naast passie voor ICT, oog heeft voor de persoon. Met ons gedreven team werken wij er elke dag aan om uw bedrijf te laten groeien door ICT.

Arno
Directeur

Ria
Office Manager

Arjan
Verkoop

Jeffrey
Software Consultant

Peter
Service Manager

Omer
Servicedesk

Walter
Technische Dienst

Bram
Servicedesk

Onze Pijl staat voor groei

Pijl solutions stelt u in staat om kansen binnen ICT te benutten en tegelijkertijd bedreigingen buiten de deur te houden. Dit doen we door voor elk bedrijf opzoek te gaan naar een passende ICT-oplossing. Op deze manier creëren we groei, maar zorgen we er ook voor dat u niet geremd wordt in uw wens om te groeien.

Kennismaken?

Kom langs voor koffie
en een goed gesprek