Kies je eigen snelheid met Mobiel Unlimited

KPN EEN MKB Mobiel 2024

Begin februari introduceert KPN nieuwe KPN MKB mobiele abonnementen.

Met de kost van 5G en binnenkort de nieuwe 5G frequentie heeft KPN nog sneller, stabieler en beter internet.  KPN biedt een mobiele line-up met meer keuzes in Unlimited bundels. Voor iedere klant bieden wij zo het beste aanbod. Welk abonnement de ondernemer ook kiest, alle medewerkers zijn altijd verbonden met het snelste netwerk van Nederland. Dit betekent altijd een goede verbinding en mogelijkheid tot de hoogste gemiddelde up- en downloadsnelheden.

Er gaan drie verschillende Unlimited bundels aangeboden worden. Het verschil tussen deze bundels zit in de maximaal haalbare snelheid (speed-tiering) en het maximaal te gebruiken GB’s in de EU.

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat gebruikers een voorkeur hebben voor unlimited en een hogere snelheid. Immers hoe sneller je mobiele netwerk, des te beter je online kan vergaderen, sneller bestanden kan delen en razendsnel kan surfen op het internet. Daarnaast geven gebruikers aan dat er meer data wordt gebruikt en zij zich geen zorgen willen maken over extra kosten buiten de bundel.

Voor wie is KPN EEN MKB Mobiel

    De Mkb’ers die worden gedreven door eindwaarden als vrijheid, onafhankelijkheid en autonomie. Die ambities hebben om te groeien in omzet, efficiënt willen werken en willen zorgen voor een continuering en stabiliteit binnen het bedrijf.

    Wat wil de ondernemer voor zichzelf, medewerkers en het bedrijf?
    Allereerst geen zorgen over veilig werken met de mobiele telefoon. Ook in het buitenland goed bereikbaar zijn. Geen zorgen hebben over (extra) kosten. En natuurlijk de hoogste snelheid!
    Als KPN partner zullen wij u goed adviseren wat bij u past. Wij ontzorgen u en staat ook garant voor een snelle service.

Hoe unlimited ga jij?

Meer weten

over hoe ICT u kan helpen
of wilt u graag kennismaken?

Wij helpen u verder